مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1398/03/19
طرز تهیه کوکو برنجی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه کوکو برنجی
مواد لازم برای کوکو برنجی :
برنج پخته شده | 1 کاسه کوچک |
کدو متوسط | 1 عدد |
هویج کوچک | 1 عدد |
سیب زمینی متوسط | 1 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
جعفری و شوید | 2 قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | 1 قاشق مرباخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سوخاری (پودر نان باگت خشک) | 2 قاشق غذاخوری |
* آرد | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و ادویه | به مقدار لازم |
* آرد چون از سبزی های خشک کردن 1 قاشق ریختم.
طرز تهیه کوکو برنجی:
حدود 4-5 قاشق برنج را بپزید وقتی پخت حدود 1 کاسه می شود. (من از برنج پخته و مانده از قبل استفاده کردم.) سیب زمینی و هویج و کدو را رنده کردم و خوب آب آن را گرفتم. شوید و جعفری باید کاملا خشک باشد و بعد ریز خزد کنید. (سبزی خشک هم می توانید استفاده کنید.)
مواد را رنده کنید و تخم مرغ به آن اضافه کنید
پیاز را هم خیلی ریز ریز خرد کنید. همه ی مواد را با آرد و تخم مرغ و نعناع خشک مخلوط کنید.
پیاز و همه ی مواد را با آرد و تخم مرغ و نعناع خشک مخلوط کنید
روغن داخل تابه که گرم شد از مواد داخل تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید.
کوکوی برنج را در روغن سرخ کنید
گردآوری: بخش آشپزی