مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه کباب حسینی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
گوشت |
1 کیلو |
پیاز ریز |
0/5 کیلو |
دنبه |
250 گرم |
فلفل سبز |
250 گرم |
گوجه فرنگی | 1 کیلو |
نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه :
گوشت را به اندازه مناسب خرد و با آب پیاز 4-5 ساعت خیس کنید . سپس گوشت را به سیخ های کوچک چوبی مخصوص این نوع کباب بکشید . به این ترتیب که به هر سیخ ، یک تکه گوشت ، یک تکه دنبه ، یک پیاز و یک فلفل سبز بکشید تا سیخ ها کاملاٌ پر شوند . سیخ ها را کف قابلمه بزرگی بچینید . گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کنید و روی سیخ ها بگذارید . دوباره یک ردیف سیخ و یک ردیف گوجه فرنگی تا سیخ ها تمام شوند . آخرین ردیف باید گوجه فرنگی باشد . در دیگ را محکم ببندید و با حرارت بسیار کم بپزید . نمک را موقعی که کباب آماده شد ، بزنید تا گوشت سفت نشود . با همان سیخ ها در ظرف بچینید و سر سفره ببرید.