مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
میگو با سس خردل
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم : برای 2 نفر
پیاز خرد شده |
4/1 پیمانه |
سیر كاملا خرد شده |
2 حبه |
روغن زیتون |
2 قاشق چایخوری |
آب سیب |
4/1 پیمانه |
خردل | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل | 8/1 قاشق چایخوری |
میگوی پوست كنده متوسط | 340 گرم |
گوجه فرنگی كوچك | یك عدد تخم گرفته و برش خورده |
طرز تهیه:
1- در یك تابه نچسب، پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
2- آب سیب، خردل و فلفل را به ظرف اضافه كنید و آنها را بجوشانید، سپس حرارت را كم كنید.
3- میگوها را درون مواد در حال جوش بریزید و آنها را تا زمانی كه صورتی رنگ شوند بپزید.
4- گوجه فرنگیهای خرد شده را به محتوای ظرف اضافه كنید و بگذارید بپزند.