مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

میگو با سس خردل



 

 

میگو با سس خردل

 


مواد لازم : برای 2 نفر

 

 

پیاز خرد شده
4/1 پیمانه
سیر كاملا خرد شده
2 حبه
روغن زیتون
2 قاشق چای‌خوری
آب سیب
4/1 پیمانه
خردل 2 قاشق غذاخوری
فلفل 8/1 قاشق چایخوری
میگوی پوست كنده متوسط 340 گرم
گوجه فرنگی كوچك یك عدد تخم گرفته و برش خورده

 

 

طرز تهیه:

 


1- در یك تابه نچسب، پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.

 


2- آب سیب، خردل و فلفل را به ظرف اضافه كنید و آن‌ها را بجوشانید،‌ سپس حرارت را كم كنید.

 


3- میگوها را درون مواد در حال جوش بریزید و آن‌ها را تا زمانی كه صورتی رنگ شوند بپزید.

 

 

4- گوجه فرنگی‌های خرد شده را به محتوای ظرف اضافه كنید و بگذارید بپزند.