مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه ریزوتو مرغ و سبزیجات
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
در آخرین مرحله پخت ریزوتو مرغ و سبزیجات، باید بیشتر مایع ریزوتو جذب شوند
مواد لازم برای ریزوتو مرغ و سبزیجات :
یک چهارم فنجان | کره یا مارگارین |
پیاز متوسط خرد شده | ۲ عدد |
سیر خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
برنج دانه کوتاه | یک و نیم فنجان |
* سیب زمینی شیرین | ۱ عدد |
* هویج وحشی | ۲ عدد |
* هویج | ۳ عدد |
عصاره مرغ | چهار و نیم فنجان |
برگ آویشن تازه خرد شده | ۲ قاشق چایخوری |
رزماری تازه خرد شده | یک و نیم قاشق چایخوری |
مرغ پخته خرد شده | ۳ فنجان |
پنیر پارمیسان رنده شده | سه چهارم فنجان |
خامه زده شده | یک چهارم فنجان |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | یک چهارم قاشق چایخوری |
* سیب زمینی شیرین (پوست کنده و به تکه های ۱ سانتیمتری خرد شود)
* هویج وحشی (به تکه های ۱ سانتیمتری خرد شود)
* هویج (به تکه های ۱ سانتیمتری خرد شود)
طرز تهیه ریزوتو مرغ و سبزیجات :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ظرف شیشه ای مخصوص فر برداشته و روی آن اسپری پخت بزنید. دو قاشق غذاخوری کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کرده و پیاز را برای ۵ دقیقه داخل آن سرخ کنید. پیاز را خوب تفت دهید تا زمانی که نرم شود، بعد سیر و برنج را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
این مخلوط را در ظرف مخصوص فر بریزید. در همان ماهیتابه، باقی مانده کره را ذوب کرده و سیب زمینی و هویج وحشی و هویج را برای ۶ دقیقه تفت دهید. بعد این سبزیجات را هم روی مخلوط برنج بریزید.
عصاره مرغ، آویشن و رزماری را داخل ماهیتابه ریخته و بعد مرغ، پنیر، خامه، نمک و فلفل را اضافه کنید. حالا این مخلوط را هم داخل ظرف فر ریخته و خوب هم بزنید.
روی ظرف را پوشانده و برای یک ساعت داخل فر بگذارید (تا زمانی که سبزیجات و برنج نرم شوند). بیشتر مایع باید جذب شود.
منبع : novinzi.com