مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
سالاد میوه لایهای
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
این سالاد میوه خوشمزه را هم میتوانید به عنوان پیش غذا و هم به عنوان دسر میل کنید
مواد لازم:
موز | 2 عدد متوسط قطعه قطعه شده |
تکههای آناناس |
2 پیمانه |
پرتقال متوسط |
2 عدد پوست گرفته و تکه شده |
کیوی |
2 عدد پوست گرفته و تکه شده |
انگور قرمز بی دانه | یک پیمانه |
توت فرنگی از درازا نصف شده | 2 پیمانه |
گریپ فروت متوسط | یک عدد پوست گرفته و تکه شده |
آب پرتقال | 2/1 پیمانه |
پوست پرتقال رنده شده | 2/1 قاشق چایخوری |
آب لیمو | 4/1 پیمانه |
شکر | 4/1 پیمانه |
پوست لیموی رنده شده | 2/1 قاشق چایخوری |
چوب دارچین | یک عدد |
طرز تهیه:
1- در یک قابلمه متوسط، آب و پوست پرتقال، آب و پوست لیمو، شکر و چوب دارچین را با هم ترکیب کنید و آنها را بجوشانید.
2- حرارت آن را کم کنید و بگذارید آرام به مدت 5 دقیقه بدون درب بجوشد.
3- آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا خنک شود.
4- در یک ظرف میوه شیشهای، میوهها را مطابق شکل به صورت لایهای بچینید.
5- چوب دارچین را از داخل سس بیرون آورید و سس تهیه شده را روی مخلوط میوهها بریزید.
6- قبل از اینکه سالاد میوه را میل کنید، روی ظرف را بپوشانید و چند ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
منبع:hamshahrionline.ir