مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

سالاد میوه لایه‌ای



سالاد میوه

 

 

این سالاد میوه خوشمزه را هم می‌توانید به عنوان پیش غذا و هم به عنوان دسر میل کنید

 
 

مواد لازم:

 
موز 2 عدد متوسط قطعه قطعه شده
تکه‌های آناناس
2 پیمانه
پرتقال متوسط
2 عدد پوست گرفته و تکه شده
کیوی
2 عدد پوست گرفته و تکه شده
انگور قرمز بی دانه یک پیمانه
توت فرنگی از درازا نصف شده 2 پیمانه
گریپ فروت متوسط یک عدد پوست گرفته و تکه شده
آب پرتقال 2/1 پیمانه
پوست پرتقال رنده شده 2/1 قاشق چای‌خوری
آب لیمو 4/1 پیمانه
شکر 4/1 پیمانه
پوست لیموی رنده شده 2/1 قاشق چای‌خوری
چوب دارچین یک عدد

 

 

طرز تهیه:
1- در یک قابلمه متوسط، آب و پوست پرتقال، آب و پوست لیمو، شکر و چوب دارچین را با هم ترکیب کنید و آن‌ها را بجوشانید.

 

2- حرارت آن را کم کنید و بگذارید آرام به مدت 5 دقیقه بدون درب بجوشد.

 

3- آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا خنک شود.

 

4- در یک ظرف میوه شیشه‌ای، میوه‌ها را مطابق شکل به صورت لایه‌ای بچینید.

 

5- چوب دارچین را از داخل سس بیرون آورید و سس تهیه شده را روی مخلوط میوه‌ها بریزید.

 

6- قبل از اینکه سالاد میوه را میل کنید، روی ظرف را بپوشانید و چند ساعت آن را در یخچال قرار دهید.


منبع:hamshahrionline.ir