مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

سوپ نخود، شامی سبک برای شب های زمستان



طرز تهیه سوپ نخود,نحوه پخت سوپ نخود
مواد لازم :

 روغن زيتون  ۲ قاشق غذاخوری
 پياز خرد شده  يک عدد کوچک
 هويج خرد شده  يک عدد
 ساقه کرفس خرد شده  يک عدد
 نخود آب پز شده  ۲ پيمانه
سير کباب شده يک بوته
رُزماری ۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
آب مرغ 8 پيمانه
آب و پوست ليموترش يک عدد
جعفری خرد شده نصف پيمانه

طرز تهيه :
ابتدا کمي روغن زيتون روی سير بريزيد و در فويل بپيچيد؛ سپس به مدت ۴۵ دقيقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد کباب کنيد.
در قابلمه ای، روغن زيتون را روی حرارت ملايم داغ کنيد پياز، هويج و کرفس را به مدت ۱۰ دقيقه تفت دهيد.
نخود، سير، رزماری و آب مرغ را اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۲۰ دقيقه بپزد.
مواد را در غذاساز به شکل پوره دربياوريد و به قابلمه بازگردانيد.
نمک و فلفل، آب ليمو، پوست ليمو و جعفری را اضافه و سرو کنيد.
منبع : khorasannews.com