مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه خورش بادام زمینی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه خورش بادام زمینی
اگر علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی را حتما امتحان کنید مطمئنا از طعم آن خوشتان می آید.
مواد لازم برای تهیه خورش بادام زمینی :
پیاز خرد شده | ۲ پیمانه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
سیر رنده شده | ۱ قاشق چایخوری |
آب گوجه فرنگی | ۳ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
زنجبیل تازه رنده شده | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی خرد شده | ۲ عدد |
بامیه خرد شده | ۱ و نیم پیمانه |
کره بادام زمینی | ½ پیمانه |
طرز تهیه خورش بادام زمینی :
پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
کره بادام زمینی را اضافه کنید.
تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.
منبع : bedunim.ir