مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

سالاد قارچ با مرغ و پاستا



 

سالاد,تزیین سالاد

 

 

مواد لازم :


پاستا

۲۰۰ گرم

خیار خلال شده

۱ عدد

گوشت مرغ یا گوشت ژامبون قطعه قطعه شده

۲۰۰ گرم

قارج دکمه ای یا کلاهک بسته

۲۰۰ گرم

گوجه فرنگی پوست کنده و دانه در آمده و خرد شده

۲۰۰ گرم

روغن زیتون

۲ قاشق غذا خوری

سرکه بالزامیک

۲ قاشق غذا خوری

پرتقال خرد شده

۲ عدد

 

 

طرز تهیه :

 

مرغ را پخته و تکه تکه کنید . پاستا را آبکش و سرد نمایید . همه مواد را روی هم ریخته سپس سرکه و روغن زیتون و پرتقال را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. این مخلوط را بایستی به مدت ۳ الی ۴ ساعت درسس بخوابانید و طی این مدت یکی دو بار سالاد را با دقت برگردانید و مجدداً پیش از سرو کردن این عمل را تکرار کنید .

 

منبع : ashpazierangin