مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه باسلق



 

 

طرز تهیه باسلق

 


مواد لازم :

 

 

 

 

پودر نارگیل
150 گرم
مغز گردو
100 گرم
روغن مایع
یک قاشق چایخوری
آب سرد
دو لیوان
گلاب نصف لیوان
شکر 200 گرم
نشاسته 100 گرم

 



طرز تهیه :

 

 

در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کرده و سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملا حل شود باید خیلی مراقب بود تا گلوله نشود .


وقتی مایع حل و نرم شد شکر و گلاب و روغن را اضافه کرده و مرتب هم زده تا مایع به قدری غلیظ شود که بصورت یک خمیر در وسط ظرف بماند .


سپس از روی حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود.


وقتی خنک شد آن را به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا صفت شود بعداندکی دست خود را چرب کرده و مایع خمیر شکل خود کمی ورز می دهیم و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگیل می غلطانیم وبامغز گردو تزئین میکنیم.