مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
دلمه قارچ با مرغ
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
قارچ |
نيم كيلوگرم |
سينه مرغ |
يك عدد |
پنير موتزارلا |
200 گرم |
پياز |
يك عدد |
فلفل دلمهاي |
يك عدد |
روغنزيتون |
دو قاشق غذاخوري |
سس گوجهفرنگي |
دو قاشق غذاخوري |
زردچوبه، نمك و فلفل |
به ميزان لازم |
موادلازم براي سس سفيد :
آرد |
سه قاشق غذاخوري |
شیر |
يك پيمانه |
کره |
50 گرم |
طرز تهيه :
آشپزی-سينه مرغ را ريز خرد كنيد و با روغنزيتون و پياز خردشده تفت دهيد تا رنگش سفيد شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بيفزاييد و در تابه را ببنديد تا مرغ و پياز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقيقه فلفل دلمهاي خردشده را اضافه كنيد و تفت دهيد و در پايان، سس گوجهفرنگي را بيفزاييد و اجازه دهيد دو تا سه دقيقه روي حرارت بماند تا مواد رنگ بگيرد. پايههاي قارچ را جدا كنيد و قسمتهاي سياه داخل كلاهك قارچ را بتراشيد.آنگاه آرد سفيد را در كره تفت دهيد و كمكم شير را بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود و يك مايع صاف به دست آيد و بگذاريد كمي خنك شود. درون قارچها را با مرغ پر كنيد و كمي پنير موتزارلا رنده شده بريزيد و قارچها را در سيني فر به طور وارونه بچينيد و روي قارچها سس سفيد بريزيد و درون فر 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و به مدت 10 دقيقه در فر بگذاريد.
منبع : groohashpazi