مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
سالاد لوبیا سبز
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
لوبيا سبز |
100 گرم |
خيارشور و هویج |
از هر کدام 100 گرم |
سيبزميني |
200 گرم |
آبليمو و سس مايونز |
به ميزان لازم |
روغن زيتون |
يك قاشق غذاخوري |
نمك و فلفل |
به ميزان لازم |
طرز تهيه :
لوبياهاي شسته و از وسط دو نصف شده را در آب جوش ميريزيم و به مدت 15 دقيقه با حرارت ملايم ميپزيم. لوبيا را پس از اين كه در سبد ريختيم فورا در آب سرد ميريزيم تا رنگ لوبياها سبز بماند. هويج را هم نيمپز و خرد كرده، سيبزميني را هم پس از پختن خرد ميكنيم. خيارشور خردشده، هويج، لوبياسبز و سيبزميني را مخلوط ميكنيم. با استفاده از سس مايونز، آبليمو، نمك، فلفل و روغن زيتون هم مقداري سس درست كرده و روي سالاد ميريزيم و خوب مخلوط ميكنيم، سالاد را به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته سپس سرو ميكنيم.
منبع : groohashpazi