مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

شامی بابلی



 

آشپزی,پخت شامی بابلی, طرز تهیه شامی بابلی

آشپزی

 

مواد لازم :

 

سبزی معطر چرخ شده

150  گرم

گوشت مغز ران

هر کدام 500 گرم

لپه

250 گرم

پیاز

دو عدد

تخم‌مرغ

چهار تا پنج عدد

آب زعفران

یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل وزردچوبه، روغن

به میزان لازم

 

سبزی معطر شامل (اناریجه، زلنگ، نعنا، گشنیز، تره، برگ سیر)

 

طرز تهیه :

 

آشپزی-ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز، ادویه ، زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود. لپه را که از دو تا سه ساعت قبل خیس کرده ایم، می‌پزیم به طوری که آبی از آن نماند.

 

گوشت، لپه و سبزی را از چرخ‌گوشت رد می‌کنیم به آن نمک، فلفل و آب زعفران اضافه و مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را یکی‌یکی افزوده و مواد شامی را ورز می‌دهیم. در تابه مناسبی روغن ریخته و می‌گذاریم تا داغ شود. سپس شامی‌ها را روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.