مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
سس مکزیکی هفت لایه
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید.
این سس برای مهمانی هایی كه به سبك فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و ... در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه برای درست كردنش باید كمی وقت بیشتری صرف كرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای كنسرو شده و سس تاكو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید .
طرز تهیه سس تاكو :
مواد لازم :
سس گوجه فرنگی | 250 گرم |
آب | 1/4 پیمانه |
پودر فلفل چیلی | 1/4 قاشق چایخوری |
زیره | 1 قاشق چایخوری |
پیاز خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
سركه سفید | 1 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1/2 قاشق چایخوری |
نمك | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر پاپریكا | 1/4 قاشق چایخوری |
شكر | 1/4 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز آسیاب شده | 1/4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند .
منبع : seemorgh.com