مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه سوپ گوشت و عدس
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
♦ این مقدار برای ۳-۴ نفر کافیست.
مواد لازم:
عدس |
یک پیمانه پلوپز |
گوشت قرمز |
۱۵۰ گرم |
پیاز |
یک عدد کوچک |
هویج |
۲ عدد متوسط |
جعفری |
۵۰ گرم |
آرد |
۳ قاشق غذاخوری |
شیر |
دو لیوان |
نمک |
به مقدار لازم |
فلفل سیاه |
به مقدار دلخواه |
روغن مایع |
۲ قاشق غذاخوری |
کره(در صورت دلخواه) |
۳۰ گرم |
آب لیمو |
۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
• عدس ها را شسته و با یک پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید.
• گوشت قرمز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید.
• پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تفت دهید.
• گوشت ها را داخل قابلمه اضافه کرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهید.
• ۴ لیوان آب داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
• عدسها را داخل ظرف دیگری ریخته و با یک پیمانه آب و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید.
• نمک و فلفل را بعد از نیم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه کنید.
• هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از پخت کامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه کنید.
• عدس های پخته را داخل صافی بریزید.
• شیر را با آرد و نمک و فلفل ، داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا میکس کرده و بلافاصله روی حرارت قرار داده وتا حد رسیدن به غلظت فرنی هم بزنید.(سس بشامل)
• کره را داخل سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
• عدس های پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه کنید.
• در حالیکه سوپ را هم می زنید،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه کنید.
• در قابلمه را برداشته و بعد از جا افتادن کامل سوپ آنرا از روی حرارت بردارید.
• سوپ آماده شده را به همراه جعفری ریز خرد شده و آب لیمو سرو کنید.
منبع:saranserve