مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه کاتلیس



آموزش آشپزی,طرز تهیه کاتلیس, پخت کاتلیس

مواد لازم :

 

 

 پياز  یک عدد
سير 2 تا 3 حبه
گوشت چرخ كرده نیم کیلو گرم
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
زردچوبه و زنجفيل به دلخواه
گشنيز خرد شده یک استكان
فلفل سبز 3 تا 4 عدد
سيب‌زميني 1 كيلو
پودر زيره سبز دو قاشق مرباخوری
تخم‌مرغ 1 عدد
ليموترش تازه 1 عدد

 

طرز تهيه :

در مرحله اول پياز و سير را سرخ كنيد و  گوشت چرخ كرده را با انواع ادويه‌ها، نصف استكان گشنيز و فلفل سبز خرد شده، تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.

مواد را روی حرارت ملایم بگذاريد تا بپزد و جا بيافتد. سيب‌زميني را با آب و نمک بپزيد، سپس آنها را پوست كنده و رنده كنيد.

نمك، فلفل سياه،آب لیمو ترش ، بقيه گشنيز و كمي پودر زيره سبز به سيب‌زميني اضافه كنيد و آن را كاملاً ورز دهيد. از خمير سيب‌زميني گلوله‌اي به اندازه يك نارنگی برداريد و وسط آن را گود نمایید. با قاشق از مواد آماده گوشتي برداريد و ميان گلوله سيب‌زميني را پر كنيد و پس از بستن دهانه آن، گلوله سيب‌زميني را در كف دست گرد كنيد.

در ظرف ديگري تخم‌مرغي را بشكنيد و با چنگال آن را خوب هم بزنيد و كمي نمك و فلفل سياه نيز به آن بيفزاييد. سپس كاتلیس های فرم داده را داخل مايه تخم‌مرغ بغلتانيد و آنها را در روغن داغ سرخ كنيد. كاتلیس‌ها را در ظرف بچينيد و دور آن را با سبزيجات تزيين كنيد.

 

منبع : groohashpazi