مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

باقالی پلو با ماهیچه



پخت باقالی پلو با ماهیچه, نحوه پخت باقالی پلو با ماهیچه

این روزها که فصل باقالی است می توانید با تنوع بخشیدن به برنامه غذایی خود و تهیه این غذای خوشمزه ,سفره خود را رنگین تر کنید.

 

مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه:

 

 برنج ایرانی  1000گرم
ماهیچه گوسفندی 500 گرم
شوید خشک 300 گرم
باقلا سبز ایرانی 400 گرم
پیاز سرخ شده (متوسط) یک عدد
زعفران یک  قاشق چای خوری
روغن هسته انگور(روغن مایع) یک فنجان
نمک و فلفل به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه:

چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید.  برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

 

منبع : iranchef.com