مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
خوراک کنگر
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
آشپزی
مواد لازم :
كنگر |
500 گرم |
پياز و لیموترش و هویج |
از هر کدام يك عدد |
سيبزميني |
دو عدد |
نخودفرنگي |
يك پيمانه |
شوید |
چند شاخه |
نمك و زردچوبه و روغن و آب جوش |
به ميزان لازم |
طرز تهيه :
آشپزی-پياز را خلالي كرده و تفت ميدهيم. سيبزميني و هويج را نگيني ميكنيم و با پياز كمي تفت ميدهيم. كنگر را پاك كرده و با نخودفرنگي به مواد اضافه كرده و آنها را هم تفت ميدهيم. ادويه و آبجوش را هم ميريزيم و اجازه ميدهيم با حرارت كم بپزد. بعد از پخت آب ليمو را اضافه كرده و با شويد تزئين ميكنيم.
منبع : groohashpazi