مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم)
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد اولیه:
ماش | يك و نيم پيمانه |
لوبيا چشمبلبلي و برنج و گندم | از هر کدام نصف پيمانه |
سيبزميني نگيني خردشده | يك عدد |
كدو حلوايي نگيني خردشده | يك پيمانه |
عدس | يك پيمانه |
گوشت ران يا گردن گوسفند با قلم پخته و ريش شده | 200 گرم |
پياز سرخ شده | سه عدد |
زردچوبه، نمك و فلفل سياه | به ميزان لازم |
آب گوشت ، كشك و نعنا | به ميزان لازم |
طرز تهيه:
ابتدا قابلمهاي را از آب پر كرده، ماش، لوبيا چشمبلبلي، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پياز سرخشده و زردچوبه به آن اضافه كنيد.
كدو حلوايي و بعد در اواسط پخت سيبزميني،آب گوشت، نمك و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملايم بگذاريد جا بيفتد (پوست ماشها به روي آش بيايد نشانه جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نيمي از گوشت پختهشده را به داخل آش و نصف ديگر را براي تزئين آش همراه با پياز داغ و كشك و نعنا استفاده كنيد.
منبع : sooran.com