مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز پخت ته چین شوید باقلا با مرغ
ته چین شوید باقالی یکی از آن دست ته چین هایی است که کلی طرفدار پرو پاقرض دارد و به اندازه باقالی پلو خوشمزه و مجلسی با دستور پختی آسان تر. در ادامه با طرز تهیه ان بیشتر آشنا خواهید شد همراه ما باشید.
مواد لازم برای ته چین شوید باقلا با مرغ :
برنج | ۲ پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست | ۱ پیمانه |
زعفران دم کرده | ۶ قاشق سوپخوری |
باقلا پخته | ۱ پیمانه |
شوید خشک | ۱/۲ پیمانه |
سینه مرغ پخته | ۱ عدد |
پیاز سرخ شده | ۲ عدد |
نمک و روغن | به مقدار لازم |
کره | به مقدار لازم |
طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ :
برنج را از ۲-۱ ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید. صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس داخل سبدی بریزید.
در یک ظرف مناسب ماست، زعفران، زرده های تخم مرغ و به میزان لازم نمک را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس برنج را اضافه کنید و به صورت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید تا همه برنج آغشته به مواد شود. در یک ظرف دیگر مرغ را خرد کنید. پیازداغ، باقلا و شوید را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.
یک قابلمه مناسب انتخاب کنید که ته چین به راحتی از داخل آن برگردد. مقداری روغن کف قابلمه بریزید. حالا باید نیمی از مخلوط برنج را داخل قابلمه بریزید و پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را بریزید. بعد بقیه مخلوط برنج را بریزید و خوب پخش کنید تا مخلوط مرغ را بپوشاند. با پشت قاشق ته چین را کمی فشرده کنید. در انتها چند تکه کره روی ته چین بگذارید. قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا ته چین با شعله کم دم بکشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید، ته چین را داخل ظرف مورد نظرتان برگردانید و سرو کنید.
منبع : sarashpazpapion.com