مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه نان پنیری



پخت نان پنیری, طرز درست کردن نان پنیری


آماده سازی: 5 دقیقه

مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 10 دقیقه


مواد لازم :

پنیر موزارلا رنده شده  225 گرم
 پنیر چدار رنده شده  450 گرم
 پیازچه خرد شده  1/2 تا 1 فنجان
 سس مایونز 1/2 فنجان
خامه ترش (اختیاری)  2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 3 تا 4 حبه
کره نرم شده 115 گرم
نان فرانسوی 1 عدد


طرز تهیه :
تو یه کاسه بزرگ، پنیر چدار، پنیر موزارلا، پیازچه، سس مایونز و خامه ترش رو با هم مخلوط میکنیم.
تو یه کاسه کوچیک کره و سیر رو با هم مخلوط میکنیم تا ترکیبمون نرم بشه. سپس مخلوط کره رو به مخلوط پنیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ترکیب بشه.


منقل یا گریل رو گرم میکنیم.
نان فرانسوی رو به صورت افقی برش میزنیم به طوریکه تکه های نان همچنان از انتها به هم متصل باشن.


مخلوط پنیر رو روی نان میمالیم تا سطح نان کاملا از موادمون پوشیده بشه. سپس 3 تا 5 دقیقه نان رو حرارت میدیم تا طلایی مایل به قهوه ای بشه.
بعد از اینکه آماده شد، 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس با چاقو نان رو کاملا برش میدیم و سرو میکنیم.

 

منبع : sooran.com