مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
فالوده هندوانه
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم:
آب هندوانه | 500 میلیلیتر یا 2 پیمانه |
شكر | 100 گرم |
فالوده | 500 گرم |
پودر ژلاتین | 2 قاشق سوپخوری |
عرق نسترن یا آب | یكدوم پیمانه |
روش تهیه:
هندوانه را آب گرفته و از صافی رد كنید. شكر را به آن اضافه كنید تا حل شود. پودر ژلاتین را روی آب یا عرق نسترن بپاشید و به روش بنماری قرار دهید تا ذوب و یكدست شود. فالوده اگر یخزده باشد باید نرم شود و به دمای محیط برسد. هندوانه و شكر حلشده و فالوده را با هم مخلوط كنید. ژلاتین را پس از حل شدن كنار بگذارید تا كاملا به دمای محیط برسد و خنك شود، سپس به بقیه مواد اضافه كنید. در انتها همه تركیبات را داخل قالب دلخواه ریخته و در یخچال به مدت 3 تا4 ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از این زمان مواد را از یخچال خارج كرده و كف قالب را به مدت 5 ثانیه داخل آبجوش قرار دهید و در ظرف مورد نظر برگردانید. یك دسر خوشمزه تابستانه آماده خوردن است.
نکته :
از عرق بیدمشك نیز میتوان بهجای عرق نسترن استفاده كرد.
اگر هندوانه شیرین است از مقدار شكر كم كنید.
فوت آشپزی:
مایعات فالوده را از صافی عبور دهید و از رشته های فالوده استفاده کنید.هندوانه باید به دمای محیط برسد.
منبع : bartarinha