مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

نان سیر بروسکتا (پیش غذای ایتالیایی)



پخت نان سیر, طرز تهیه نان سیر بروسکتا


مواد لازم :

 نان باگت به مقدار لازم
گوجه فرنگی 3 عدد
 سیر  4 الی 5 عدد
 روغن زیتون  به میزان لازم
 ریحان خرد شده  3 الی 4 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا 180 الی 200 گرم
نمک قدری


طرز تهیه :
قسمت گوشتی  گوجه فرنگی  خرد کنید . سیر  رنده شده را  گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید .

حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .

فر را با  180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر    آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.

من به علت در دسترس نبودن ریحان در این فصل ، از جعفری استفاده کردم.
نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا ( اشتها آور ) ایتالیایی است .

پخت نان سیر, طرز تهیه نان سیر بروسکتا


منبع : ashpazierangin.net