مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه بستنی میوه ای مخلوط
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه بستنی میوه ای مخلوط؛ دسر روزهای تابستانی
بستنی میوه ای مخلوط؛ دسر روزهای تابستانی
در گرمای تابستان معمولا آدم دلش هوس دسرهای خنک می کند. حالا فکر کنید از بیرون بیایید و در حالی که هوا خیلی گرم است یک بستنی میوه ای خانگی خوشمزه یا بستنی یخی در فریزرتان باشد. چی بهتر از این؟ این بستنی را می توانید با میوه های مختلف درست کنید.
حتی وقتی میوه ها کمی در یخچال ماندن و نرم شدن و شما نمی دانید با آن ها چکار کنید، درست کردن بستنی خانگی یک گزینه ی عالی است. بهتر است زودتر این بستنی خانگی را که خیلی راحت می شود آن را درست کرد و هیچ دردسری هم ندارد را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه بستنی میوه ای مخلوط :
خامه صبحانه | 400 میلی لیتر |
شیرعسلی | 1 قوطی |
اسانس وانیل | 2 قاشق چایخوری |
توت فرنگی درشت | 5 عدد |
تمشک | نصف پیمانه |
بلوبری | نصف پیمانه |
مراحل تهیه بستنی میوه ای مخلوط :
شما می توانید از ترکیب میوه های مورد علاقتان برای درست کردن این بستنی استفاده کنید. میوه های خوش طعم تابستانی گزینه ی عالی ای برای درست کردن این بستنی هستند. هر کدام از میوه ها را جداگانه داخل مخلوط کن یا بلندر بریزید تا پوره شوند.
هر کدام از میوه های پوره شده را داخل کاسه ای جداگانه بریزید و داخل یخچال نگه دارید تا خنک بمانند.
چیزی که در تابستان خیلی جذاب است میوه های رنگی و خوشمزه اش است. توت فرنگی هم که جایگاه ویژه ای در بین میوه های تابستانی دارد و این روزها هم حسابی فراوان و در دسترس هست.
حالا باید پایه اصلی بستنی را آماده کنیم. خامه ها باید خنک باشند، آن ها را داخل یک کاسه مناسب بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند، بعد وانیل و شیرعسلی را اضافه کنید. میزان شیرعسلی به ذائقه ی شما بستگی دارد. پس بهتر است که کم کم اضافه کنید تا به شیرینی دلخواهتان برسید، فقط حواستان باشد که بعد از یخ زدن مقداری شیرینی آن کم تر می شود و همین طور اگر از میوه های ترش استفاده می کنید میزان بیشتری شیرعسلی استفاده کنید.
نصف مواد بستنی را داخل ظرف مناسبی که بشود آن را داخل فریزر قرار داد بریزید. بعد با قاشق نصف میوه های پوره شده را روی سطح آن بریزید و با چنگال کمی آن ها را مخلوط کنید. بعد بقیه مواد بستنی را بریزید و بقیه ی میوه های پوره شده را بریزید. دوباره آن ها را ترکیب کنید تا یک حالت ابری و بادی زیبا روی سطح بستنی ایجاد شود.
حالا روی ظرف را سلفون بکشید و یا اگر ظرف در دارد، در آن را ببندید و برای حداقل 6 ساعت آن را بگذارید داخل فریزر تا کاملا سفت شود و یخ بزند.
بعد از اینکه بستنی آماده شد، آن را از فریزر خارج کرده و اجازه بدهید 5 دقیقه در دمای محیط باشد، حالا آن ها را اسکوپ بزنید و نوش جان کنید. طعم این بستنی فوق العاده است حتما باید آن را امتحان کنید.
منبع : 2nafare.com