مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
ژیگو با سس ترخان
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
گوشت مغز ران گوساله | یک تکه بدون استخوان 2 تا 5/2 کیلو |
سبزی معطر (نعناع – ترخان – جعفری ) | 1 دسته |
سیر | یک بوته |
روغن یا کره | 100 تا 150 گرم |
نمک و فلفل | به مقدار کم |
طرز تهیه :
چند حبه سیر را در سطح گوشت فرو می کنیم و با نخ ژیگو را محکم می پیچیم و دقت می کنیم که کمی فرم کشیده شده و دراز پیدا کند و آنرا مثل ژیگوی فرانسوی که قبلا شرح داده شده طبخ و آماده می کنیم بعد ژیگو را می گذاریم سرد شود و نخ آن را باز می کنیم و با کارد تیز ژیگو را نازک بصورت ورقه می بریم سس ژیگو را صاف می کنیم و می گذاریم داغ شود یکی دو قاشق سوپخوری ترخان خرد شده داخل سس می ریزیم و از روی آتش بر می داریم صد گرم خامه با این سس مخلوط می کنیم .
قطعات گوشت را منظم در دیس می چینیم بطوریکه حالت اولیه خود را دوباره بدست آورد و کمی از سس را روی آن می دهیم و اطراف آنرا با پوره سیب زمینی و لوبیای سبز پخته شده و گوجه فرنگی و جعفری یا بولاغ اوتی تزئین می کنیم .
منبع : groohashpazi.blogfa.com