مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1399/06/09

طرز تهیه دسر پارفه ی کاراملی (بستنی کاراملی)



 دسر پارفه ی کاراملی, طرز تهیه دسر پارفه ی کاراملی

طرز تهیه دسر پارفه ی کاراملی

 

طرز تهیه پارفه ی کاراملی یا بستنی کاراملی

پارافه دسر خوش طعم و دوست داشتنی است که شاید درست کردن آن به راحتی دسرهای دیگر نباشد اما خوش طعمی آن خیلی ها را وادار می کند تا دست به کار تهیه پارافه در خانه شوند. دسری که بیشتر مهمانان شما آن را می پسندند و شما می توانید آن را با طعم های مختلف مثل شکلاتی، وانیلی، نارگیلی، موزی، کاراملی، قهوه و... تهیه کنید.

دسر پارفه ی کارامل:

مواد لازم برای پارفه کارامل :

 خامه فرم گرفته  400 گرم
 ژلاتین  5 ورق
 وانیل  ½ قاشق چایخوری
 شیر  150 گرم
 سیروپ کارامل  100 گرم
 شیر 250 گرم 

 

طرز تهیه پارفه کارامل :

برای تهیه ی پارفه کارامل، ابتدا ورقه های ژلاتین را داخل ظرفی پر از آب سرد بریزید و اجازه بدهید تا کاملا شل شوند بعد آنها را از داخل آب سرد خارج کنید و در ظرفی بریزید بهتر است که طرف تان استیل باشد.

 

سپس مقدار خیلی کمی آب جوش به آن اضافه کنید و روی بخار سماور یا کتری قرار بدهید و اجازه بدهید تا ژلاتین ذوب شود. (روش بن ماری)

 

اکنون شیر را با مقدار خیلی کمی آب روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش بیاید. سس کارامل را به شیر جوش به همراه وانیل اضافه کنید. زمانی که جوشید و یکدست شد از صافی عبور بدهید.

 

حالا مخلوط ژلاتین را داخل یخچال بگذارید تا کمی ببندد و بعد کارامل و خامه فرم گرفته را داخل قالب مورد نظر بریزید و به مدت 1 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار بدهید. سپس بیرون آورده و تزیین کنید.

 

بستنی کاراملی :

طرز تهیه ی بستنی کاراملی

 

مواد لازم برای بستنی کاراملی :

 شکر برای کاراملی کردن 65 گرم 
 آب جوش  160 میلی لیتر
 زرده  تخم مرغ 3 عدد 
 وانیل 1 پنس
 شیر  250 گرم
 خامه فرم گرفته  300 گرم
شکر 50 گرم برای زرده ها 

 

طرز تهیه بستنی کاراملی :

شکر را داخل شیر گرمکن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاراملی شود. هرگز آن را با قاشق هم نزنید فقط شیر گرمکن را تکان دهید. کاراملی که شد از روی حرارت بردارید و آبجوش را اضافه کنید. مجددا روی حرارت بگذارید و شیرگرمکن را مرتب تکان دهید قاشق نزنید تا آب مقداری تبخیر شود مایع کمی غلظت پیدا کند.

 

سپس از روی حرارت بردارید این مایع سفت نمی شود حجم آن در اثر تبخیر، کم می شود. زرده و وانیل و شکر را با همزن بزنید. حین هم زدن شیر داغ شده را اضافه کنید شیر را طی چند مرحله اضافه کنید.

 

با همزن برقی 3 دقیقه بزنید. سپس مایع کاراملی را به مایع شیر و تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق مقداری هم بزنید و روی یخ آن را خنک کنید یا بگذارید کنار تا از داغی بیفتد. مواد خنک شده را به خامه اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود. داخل ظرف دردار فلزی بریزید یا سلفون بکشید و 12 ساعت در فریزر قرار دهید. جایگزین کارامل می توان میوه های مختلف بریزید و آب شکر را حذف کنید.

 

بستنی کاراملی بدون تخم مرغ:

طرز تهیه بستنی کاراملی بدون تخم مرغ

 

مواد لازم برای تهیه بستنی کاراملی :

 شیر کم چرب 2 لیوان 
 خامه صبحانه 1 بسته 
 عسل 2 سوم لیوان 
 وانیل نصف قاشق چایخوری 
 نمک 1 پنس 

 

طرز تهیه بستنی کاراملی بدون تخم مرغ :

عسل را روی شعله قرار بدهید و اجازه بدهید کاراملی شود از روی شعله بردارید و به آن خامه را اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس به آن شیر گرم، وانیل و نمک اضافه کنید و کامل مخلوط کنید.

 

زمانی که کامل خنک شد آن را داخل ظرف فلزی در داری قرار بدهید و بعد داخل فریزر قرار بدهید. اگر گرم باشد و در فریزر قرار بدهید بعد از یخ زدن بلورهای یخ روی بستنی شما ایجاد می شود. حدودا 12 ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا بستنی شما آماده شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی