مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی



بادمجان گوشتی کبابی,طرز درست کردن بادمجان گوشتی کبابی

 

آماده سازی :30 دقیقه
پخت :30 دقیقه

 
مواد لازم جهت تهیه بادمجان گوشتی کبابی برای 4 نفر:

گوشت چرخ کرده 500 گرم   
بادمجان کوچک و متوسط بسته به میزان گوشت 8  عدد  
پیاز  متوسط 1 عدد   
سیر  3 حبه
تخم مرغ    1  عدد 
 پودر سوخاری  2  قاشق غذا خوری 
نمک و فلفل به میزان لازم   
زردچوبه  به میزان لازم 
جعفری خورد شده 2  قاشق غذا خوری

 
طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی:
بادمجان را پوست کنده بدون کندن کلاهک سرش در آب نمک خیس کرده و خشک میکنیم در روغن سرخ کرده و یا اینکه بادمجانها را به روغن آغشته و در فر کبابی میکنیم.

سپس کنار گذاشته تا خنک شود.

مواد گوشت را با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدهیم.

سپس مقداری از گوشت را بر داشته و دور بادمجانها بصورت کباب میپیچیم.تا گوشت کاملا شکل بادمجان را بگیرد.

سینی فر را چرب کرده و بادمجانها را میچینیم.

در فر به مدت نیم ساعت میپزیم البته با زیرورو کردن تا پخته شود ، سپس مقداری سس گوجه آماده کرده و درون ظرف بریزید و بادمجانها را در آن قرار داده و نوش جان کنید.

منبع :beryooni.com