مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
آماده سازی :30 دقیقه
پخت :30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه بادمجان گوشتی کبابی برای 4 نفر:
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
بادمجان کوچک و متوسط بسته به میزان گوشت | 8 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
سیر | 3 حبه |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر سوخاری | 2 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
جعفری خورد شده | 2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی:
بادمجان را پوست کنده بدون کندن کلاهک سرش در آب نمک خیس کرده و خشک میکنیم در روغن سرخ کرده و یا اینکه بادمجانها را به روغن آغشته و در فر کبابی میکنیم.
سپس کنار گذاشته تا خنک شود.
مواد گوشت را با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدهیم.
سپس مقداری از گوشت را بر داشته و دور بادمجانها بصورت کباب میپیچیم.تا گوشت کاملا شکل بادمجان را بگیرد.
سینی فر را چرب کرده و بادمجانها را میچینیم.
در فر به مدت نیم ساعت میپزیم البته با زیرورو کردن تا پخته شود ، سپس مقداری سس گوجه آماده کرده و درون ظرف بریزید و بادمجانها را در آن قرار داده و نوش جان کنید.
منبع :beryooni.com