مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه سوپ گل کلم
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
اگر دنبال یک پیش غذای سبک و خوشمزه هستید پیشنهاد میکنم این سوپ رو از دست ندهید.
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر :
گل کلم متوسط | 1 عدد |
پیاز کوچک | 1 عدد |
هویج کوچک | 1 عدد |
آب مرغ | 3 پیمانه |
خامه ترش | 1/2 پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آویشن | به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا گل کلم را بصورت گلهای کوچک در آورده و خوب بشویید.
سیب زمینی و هویج و پیاز را نیز خرد کنید در قابلمه کمی روغن (2ق) ریخته و همه ی مواد را ریخته و تفت دهید.
سپس آب مرغ را ریخته تا مواد بپزد. بعد مواد را خارج کرده مقداری از آن را به صورت پوره کرده و بعد دوباره همه ی مواد را به قابلمه برگردانید.
نمک، فلفل و آویشن و خامه یا پنیر را خوب زده و به مواد افزوده و با حرارت کم می گذاریم یک جوش بخورد.
برای چاشنی می توانید از آبلیمو استفاده کنید.
منبع : beryooni.com