مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه کیک صبحانه



 

پخت کیک صبحانه,مواد لازم برای کیک صبحانه

طرز تهیه کیک صبحانه

 

مواد لازم برای کیک صبحانه :

 تخم مرغ 4 عدد 
شیر  1 لیوان 
 شکر 1 لیوان 
 روغن نصف لیوان 
* آرد 2 و نیم لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری

 

* آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.

 

طرز تهیه کیک صبحانه :

ابتدا تخم مرغ ها را با همزن کمی می زنیم تا کرم رنگ شوند بعد شکر را افزوده و به صورت دورانی در یک جهت آنقدر هم می زنیم تا داخل آن حباب هایی تشکیل شود سپس روغن را افزوده و کمی هم می زنیم سپس شیر را اضافه کرده و دوباره کمی هم می زنیم و وانیل یا هر اسانسی که دوست داشتیم را می افزاییم در آخر آرد را اضافه کرده و فقط مخلوط می کنیم قالب را چرب کرده و کیک را به مدت سه ربع با دمای 180 درجه سانتیگراد در فر که از ابتدای آماده نمودن مواد کیک روشن کرده ایم می پزیم برای اطمینان از پخته شدن چنگال را در کیک فرو می بریم اگر مواد به چنگال نچسبید کیک آماده است. بعد از سرد شدن از قالب جدا می کنیم.

 

کیک ساده با تاپینگ زردآلو:

وقتی مواد کیک بالا آماده شد داخل قالب ۳۰ در ۴۰ بریزید زردآلوها را که از وسط باز کردید و هسته آن را درآوردید روی کیک بچینید اگر زردآلوها شیرین نبود کمی پودر قند روی آن بپاشید بعد از پخت هم می توانید روی آن پودر قند و کمی دارچین الک کنید فوق العاده است.

 

گردآوری : بخش آشپزی