مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه اسکمو
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی)
زمان تهیه : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :
آلبالو خشک | ۱ لیوان |
زغال اخته خشک | ۱ لیوان |
آلوچه خشک | ۱ و ۱/۴ لیوان |
نمک و گلپر | به مقدار لازم |
طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :
همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید.
منبع : sarashpazpapion.com