مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه اسکمو



 

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی)

 

زمان تهیه : ۲۰ دقیقه

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

 

مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

 آلبالو خشک  ۱ لیوان
 زغال اخته خشک  ۱ لیوان
آلوچه خشک  ۱ و ۱/۴ لیوان 
 نمک و گلپر به مقدار لازم 

 

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید.

 

منبع : sarashpazpapion.com