مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
شیربرنج انبه، خوراکی مقوی برای سفره افطار ماه رمضان
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
برای سفره افطار ماه رمضان تان شیربرنج انبه درست کنید
یکی از بهترین خوراکی ها برای وعده افطار، خوراکی های مقوی و نیروزاست . یکی از این خوراکی ها شیربرنج انبه است. در این مقاله دستور تهیه شیربرنج انبه را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه شیربرنج انبه :
کره | دو و نیم قاشق غذاخوری |
چوب دارچین | یک تکه |
شکر | 3 قاشق غذاخوری |
انبه پوست شده و خرد شده | یک عدد رسیده |
روغن مایع | یک قاشق غذاخوری |
برنج | یک پیمانه |
شیر | یک پیمانه |
شیرعسل | یک و نیم پیمانه |
پوست لیمو | یک عدد |
پودر جوزهندی | کمی |
طرز تهیه شیر برنج انبه :
کره را در قابلمه ای ذوب کنید.
چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
انبه تکه شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تکه های انبه را در بیاورید اما چوب دارچین را در نیاورید.
در همان قابلمه روغن را اضافه کنید و برنج را در آن تفت دهید.
شیر، شیر عسل، پوست لیمو و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی حرارت بپزد. پس از پخت، پودر جوزهندی را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
نصف انبه را به قابلمه اضافه و با هم مخلوط کنید.
بگذارید شیربرنج در یخچال سرد شود. قبل از سرو با بقیه تکه های انبه تزیین کنید.
منبع : khorasannews.com