مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی با فسفر اضافه!
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
ماهی قزل آلا کبابی با فسفر به علت داشتن فسفر زیاد برای ذهن و مغز مفید است
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی را آماده کردهایم که به علت داشتن فسفر برای ذهن و مغز بسیار مفید است.
مواد لازم برای ماهی قزل آلا کبابی :
ماهی قزل آلا | سه عدد فیله 180 گرمی |
آب لیمو | یک چهارم فنجان |
شکر قهوهای | یک چهارم فنجان |
پودر فلفل قرمز | دو قاشق غذاخوری |
لیمو | چهار قاشق چایخوری |
روغن نباتی | یک قاشق غذاخوری |
زیره سبز | یک و نیم قاشق چایخوری |
دارچین | یک و یک چهارم قاشق چایخوری |
نمک | یک قاشق چایخوری |
اسپری پخت و پز |
طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی :
فیله ماهی قزل آلا را درون یک کیسه فریزر قرار میدهیم و آب لیمو را اضافه کرده و درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار میدهیم تا سرد شود و بوی بد ماهی کاهش یابد.
فر را بر روی دمای 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنهایت ) قرار میدهیم و یک ظرف مناسب انتخاب کرده و اسپری پخت و پز را استفاده میکنیم و یک فویل آلومینیومی نیز تهیه میکنیم.
شکر قهوهای ، پودر فلفل قرمز ، لیمو ، روغن ، زیره ، دارچین و نمک را درون مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط میکنیم.
حال ماهیها را از کیسه خارج کرده و درون مخلوط شکر قهوهای می غلتانیم و درون فویل و سپس در ظرف پخت قرار میدهیم.
پس از آن درون فر قرار داده و 12 تا 15 دقیقه اجازه میدهیم حرارت ببیند. غذای شما آماده است.
منبع : alamto.com