مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه مسما انار و بادمجان مناسب شب چله



نحوه درست کردن مسما انار و بادمجان ,طرز پخت مسما انار و بادمجان

همسرتان را با درست کردن مسما انار و بادمجان در شب چله غافلگیر کنید


شب یلدا یا همان شب چله یکی از بهترین شب ها برای ایرانیان است که دور هم جمع می شوند. این بار برای شب یلدای تان مسما بادمجان و انار درست کنید.


مواد لازم برای مسما انار و بادمجان شب یلدا :

گوشت مرغ 400 گرم
 دانه انار 1 پیمانه
آب انار 2 پیمانه
 پیاز متوسط 1 عدد
روغن 2 قاشق سوپخوری
بادمجان قلمی 3 عدد


روش تهیه مسما بادمجان و انار برای شب یلدا :
پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ بعد در تابه ای مقداری رروغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.


مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید. بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود. می توانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.


پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.
حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه، می توانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.


بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناری بگذارید.
بعد از حدود 20 دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.
20 دقیقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

نکته 1 : اگر آب انار در دسترس نبود می توانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.

نکته 2 : ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

منبع : funpatogh.com