مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

آموزش انواع پخت لبو شب یلدا



آموزش پخت لبو,نکاتی برای پخت لبو

بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید


مواد لازم برای پخت لبو :

 چغندر قرمز 5 عدد
 آب  5 لیوان
 شکر یا نبات 3 قاشق غذاخوری


طرز پخت لبو روی اجاق گاز :

چغندرها را خوب بشویید ، 5 لیوان آب و چغندرها را داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت 2 – 3 ساعت بگذارید لبوها بپزند و نرم شوند ( باید پس از پخت 2 لیوان آب ته قابلمه باقی مانده باشد ) .

انواع پخت لبو,طرز پخت لبو

شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید


پس از پخت لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید  ، شکر یا نبات را به آب لبو اضافه کنید سپس لبوهای حلقه شده را داخل قابلمه برگردانید و 1 ساعت دیگر با حرارت ملایم لبوها را بپزید سپس لبوها را از قابلمه خارج کنید و شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید.

نحوه پخت چغندر برای شب یلدا, طرز تهیه لبوی شب یلدا

روش پخت لبو در فر، یک روش رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد


طرز پخت لبو در فر :

چغندرها را بشویید و با پوست داخل آلمینیوم بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

نکته ها :

بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید ، در صورتی که چغندر بزرگ است به مقدار آب بیشتر و زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد ، برای قرمز ماندن رنگ لبو و جلوگیری از سیاه شدن لبو دو سر ضخیم چغندر را با چاقو جدا نکنید.

 

منبع : wisgoon.com