مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه عصاره مرغ



مواد لازم برای تهیه عصاره مرغ,مراحل درست کردن عصاره مرغ

با نحوه گرفتن عصاره مرغ در کمترین زمان آشنا شوید


مواد لازم برای عصاره مرغ :

 بال و پشت مرغ (به تکه های ۵ سانتیمتری خرد شوند) ۱٫۸ کیلوگرم
پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد
 روغن زیتون به مقدار لازم
آب جوش ۲ لیتر
نمک ۲ قاشق چایخوری
برگ بو ۲ برگ


طرز تهیه عصاره مرغ :
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز را اضافه کرده برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت داده و بعد آن را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.

مراحل درست کردن عصاره مرغ, نحوه گرفتن عصاره مرغ

پیاز را با روغن زیتون در یک قابلمه تفت بدهید


نیمی از تکه های مرغ را داخل قابلمه بریزید. آنها را تفت داده تا زمانی که دیگر صورتی رنگ نباشند. بعد از پخت آنها را به کاسه ی حاوی پیازها منتقل کرده و باقی مرغ ها را سرخ کنید. بعد از تفت دادن تمامی تکه های مرغ، آنها را به همراه پیاز به قابلمه برگردانده و حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۲۰ دقیقه صبر کنید.

مراحل درست کردن عصاره مرغ, نحوه گرفتن عصاره مرغ

طرز گرفتن عصاره مرغ,نحوه درست کردن عصاره مرغ

مرغ ها را به پیازها اضافه کرده و تفت بدهید


در همین حین که تکه های مرغ در حال پخت هستند، دو لیتر آب داخل یک کتری ریخته و بگذارید جوش بیاید.

بعد از گذشتن ۲۰ دقیقه، حرارت را بالا برده و آب جوش، نمک و برگ بو را داخل قابلمه روی مرغ ها بریزید. حالا حرارت را کم کنید تا این مخلوط به آرامی بجوشد. با استفاده از یک قاشق چوبی مرغ ها را هم زده و بعد درب ظرف را بگذارید و ۲۰ دقیقه ی دیگر صبر کنید.

 مواد لازم برای تهیه عصاره مرغ, مراحل درست کردن عصاره مرغ

تهیه عصاره مرغ, درست کردن عصاره مرغ

روی مرغ ها آب ریخته و نمک را اضافه کرده و برگ بو را در آن بریزید


با استفاده از یک توری فلزی و صافی تکه های مرغ را از عصاره جدا کنید.

طرز گرفتن عصاره مرغ,درست کردن عصاره مرغ

نحوه درست کردن عصاره مرغ,تهیه عصاره مرغ

با استفاده از یک توری فلزی و صافی تکه های مرغ را از عصاره جدا کنید


بعد عصاره را داخل یک شیشه بریزید تا قبل از گذاشتن داخل یخچال سرد شود. این عصاره داخل یخچال به مدت یک هفته و داخل فریزر برای چند ماه قابل نگهداری است.

 

منبع : novinzi.com