مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه مرغ کنتاکیِ سریع
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
روشی سریع برای پخت مرغ کنتاکی
اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.
مواد لازم برای مرغ کنتاکی :
مرغ | ۱ عدد بزرگ |
روغن | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
فلفل قرمز | به میزان لازم |
آرد | به میزان لازم |
طرز تهیه مرغ کنتاکی :
قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.
در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.
تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.
آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.
تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.
منبع : ashpazbashy.com