مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه کوفته قلقلی



 

پخت کوفته قلقلی, مواد لازم برای کوفته قلقلی

طرز تهیه کوفته قلقلی

 

مواد لازم برای کوفته قلقلی :

 خرده برنج معطر  یک پیمانه
سبزی کوفته سبزی های معطر ریز خرد شده  نصف پیمانه 
تخم مرغ    1 تا 2 عدد
 گوشت چرخ کرده کم چربی به میزان لازم 
پیاز رنده شده یک عدد کوچک
زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم

 

طرز تهیه کوفته قلقلی :

برنج را خیس کنید بعد یک کم بکوبید. سبزی را ریز خرد کنید به آن اضافه کنید گوشت و بقیه ادویه را هم اضافه کنید زعفران را هم دم کنید و با مواد مخلوط کنید.

 

حسابی ورز بدهید اصلا رمز و راز کوفته به خوب ورز دادن آن است بعد در ظرف جدا پیاز را داغ کنید مقداری رب و زردچوبه تفت بدهید اگر خواستید چند تا آلو اضافه کنید کوفته ها را قلقلی کنید و وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کنید و آرام کوفته ها را بگذارید داخل قابلمه و زیر آن را کم کنید حدودا 2 ساعت و نیم زمان می برد تا جابیفتد.

 

گردآوری : بخش آشپزی