مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
کراکر شويد
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم:
آرد |
325 گرم |
بيكينگ پودر |
دو قاشق چايخوري |
نمک |
يك قاشق چايخوري |
روغن و شير |
از هر کدام 75 گرم |
تخممرغ | یک عدد |
شوید | دو قاشق سوپخوري |
مرغ آبپز | 200 گرم |
سيبزميني آبپز | یک عدد |
پودر گردو و سس مايونز | از هر کدام دو قاشق سوپخوري |
طرز تهيه:
آرد الكشده را با بيكينگپودر و نمك مخلوط كرده و روغن و شير را به آن اضافه ميكنيم و كمي هم ميزنيم. تخممرغ و شويد خردشده را ميريزيم و كاملا مخلوط كرده و ورز ميدهيم تا خمير يكدست شود. نيمساعت به خمير در محيط آشپزخانه استراحت ميدهيم. مرغ آبپز، سيبزميني، سس مايونز و كمي نمك را با هم مخلوط كرده و ميكس ميكنيم و از آن توپهاي گرد كوچكي در آورده و در پودر گردو يا پودر پسته ميغلتانيم و كنار ميگذاريم. خمير را با وردنه به ضخامت سه ميليمتر در سطح آردپاشي شده، باز كرده و قالب ميزنيم و در سيني چرب شده ميچينيم و در فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار ميدهيم تا بپزد. بعد آنها را در ظرف چيده و روي آنها از توپهاي مرغ گردويي ميگذاريم.
نكته:به جاي مرغ از جگر مرغ هم ميتوان استفاده كرد.
منبع : ashpazia.mihanblog