دستور تهیه کوکی ردولوت ؛ شیرینی خوشمزه و زیبا
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کوکی ردولوت ساده و خوشمزه مناسب برای پذیرایی
کوکی ردولوت را میتوانید به صورت گرد درست کنید یا با کاتر قلب یا کاتر دلخواهتان قالب بزنید که فرم شکیل تری بگیرد. برای ترک دار شدن کوکی قبل از این که آن را در فر بگذارید می توانید رویش پودر قند بپاشید.
کوکی رد ولوت ترک دار
مواد لازم کوکی رد ولوت ترک دار
آرد سفید | 1 و 3/4 پیمانه |
پودر کاکائو | 1/4 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1.5 قاشق چایخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
کره | 110 گرم |
شکر | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد بزرگ |
عصاره وانیل | 1.5 قاشق چایخوری |
رنگ ژله ای قرمز خوراکی | 1.5 قاشق چایخوری |
پودر قند | 3/4 پیمانه |
طرز تهیه کوکی رد ولوت ترک دار
آرد سفید ، پودر کاکائو ، بکینگ پورد و نمک را مخلط کنید.
کره نرم که به دماب اتاق رسیده را با 1 پیمانه شکر هم بزنید نا سبک و حجیم شود.
تخم مرغ و عصاره وانیل و رنگ ژله ای قرمز را به کره اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود.
مخلوط مواد خشک را کم کم اضافه کرده و با دور کند و سری خمیرزن هم بزنید تا یکدست شود.
روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 – 4 ساعت در یخچال بگذارید خمیر کوکی استراحت کند.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
پودر قند را الک کنید تا گلوله هایش جدا شود.
خمیر را از یخچال خارج کرده و توپ هایی به قطر 2.5 – 3 سانتی از خمیر گرد کنید و داخل پودر قند بگردانید و با فاصله از هم کف سینی فر بچینید و به مدت 10 – 12 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. 5 دقیقه کنار بگذارید خک شود سپس کوکی ها را از سینی جدا کرده روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا سرد شوند.
کوکی ردولوت با شکلات چیپسی
مواد لازم کوکی ردولوت با شکلات چیپسی
کره یا مارگارین | ۱۱۰ گرم |
آرد | ۱ و ۱/۲ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۱ ق چای خوری |
پودر کاکائو | ۱ ق غذا خوری |
بیکینگ پودر | ۱ ق چای خوری |
نمک | ۱ پنس |
شکر | ۲/۳ پیمانه |
سرکه سفید | ۱ ق چای خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
رنگ ژله ای قرمز | ۱ و ۱/۲ ق چای خوری |
شکلات چیپسی نسوز به رنگ دلخواه | ۱/۲ پیمانه |
طرز تهیه کوکی ردولوت با شکلات چیپسی
همه مواد را از 2 ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسند.
آرد ، نشاسته ، پودر کاکائو ، نمک و بکینگ پودر را مخلوط کرده سه بار الک کنید.
کره نرم شده را به همراه شکر و سرکه در کاسه بریزید و به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرمی شود.
تخم مرغ ، وانیل و رنگ ژله ای قرمز را اضافه کرده 1 دقیقه دیگر هم بزنید یکدست شود.
کاسه را دورگیری کنید و مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط نمایید.
در آخر شکلات چیپسی یا گردو را به خمیر اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و با اسکوپ بستنی از خمیر برداشته با فاصله در سینی فر بچینید و به مدت 12 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است بپزید.
برای فر برقی و توستر 20 درجه دما را کمتر کنید.
کوکی رد ولوت با کرم پنیری
مواد لازم کوکی ردولوت با کرم پنیری
کره | ١٠٠ گرم |
تخم مرغ | ١ عدد |
شکر قهوهای | ۶۰ گرم |
شکر سفید | ١٠٠ گرم حدودا نصف پیمانه |
آرد | ١٨٠ گرم |
بکینگ پودر | ١ قاشق غذاخوری |
وانیل | ١ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | ١ قاشق غذاخوری |
رنگ قرمز خوراکی | ١ قاشق چای خوری |
نمک | ١/۴ قاشق چای خوری |
مواد لازم جهت تهیه کرم میانی کوکیها | |
پنیر خامهای | ١٠٠ گرم |
پودر قند | ۵٠ گرم |
وانیل | ١/۴ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کوکی ردولوت با کرم پنیری
برای تهیه کرم پنیری داخل کوکی ها پنیر خامه ای ، وانیل و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود سپس رویش را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده را با شکر قهوه ای 1 دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا مخلوط شود.
وانیل و یک عد تخم مرغ را اضافه کرده 2 دقیقه هم بزنید یکدست شود.
رنگ قرمز خوراکی را اضافه کرده 1 دقیقه دیگر هم بزنید.
آرد ، نمک و بکینگ پودر و کاکائو را روی مواد الک کنید.
مواد را هم بزنید یکدست شود.
در صورت تمایل شکلات چیپسی را اضافه کرده مخلوط کنید.
از مواد کوکی به اندازه یک گردو یا اسکوپ بستنی بردارید و گرد کنید وسپس کف دست پهن کنید و به اندازه نصف قاشق غداخوری از کرم پنیری وسط خمیر قرار دهید و لبه های کوکی را به هم بچسبانید تا کاملا بسته شود کرم از داخلش بیرون نزند و سپس کف دست بچرخانید تا گرد شود.
کوکی ها را با فاصله 5 سانتی از هم کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید و به مدت 10 – 12 دقیقه در فر بپزید.
اگر موقع درست کردن کوکی ها احساس کردید خمیر خیلی نرم شده است میتوانید به مدت 1 ساعت رویش را بپوشانید و در یخچال بگذارید سرد و سفت شود.
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی