مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه کوفته بادمجان



 

تهیه کوفته بادمجان, نحوه پخت کوفته بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان

 

طرز تهیه کوفته بادمجان :

برای این خورش خوشمزه بادمجان را سرخ و کنار بگذارید گوشت چرخی را با پیاز رنده شده نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر آویشن و گرد لیمو عمانی مخلوط و بصورت گرد یا بیضی در بیاورید و سرخ کنید در ظرفی یک پیاز را در روغن تفت دهید زردچوبه و فلفل و ادویه مخلوط بزنید و رب را اضافه کنید و تفت دهید حدود دو لیوان آب بریزید وقتی جوش آمد بادمجان و کوفته را داخل سس بگذارید و گوجه خام را نصف کنید و حرارت را کم کنید تا بپزد و جا بیفتد.

 

نکته :

مقدار مواد لازم برای کوفته بادمجان بستگی به خودتان و میزان مصرفتان دارد که با توجه به ذائقه تان آن را می توانید تغییر بدهید.

 

گردآوری : بخش آشپزی