مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1400/03/11

طرز تهیه کیک جنگل سیاه



دستور کیک جنگل سیاه, دارک کیک, دستور پخت کیک جنگل سیاه

طرز تهیه کیک جنگل سیاه

 

طرز تهیه کیک بلک فارست، کیک جنگل سیاه

کیک جنگل سیاه یا بلک فارست یک کیک آلمانی با ظاهر و طرز تهیه متفاوت و خوشمزه است که حتما یک بار باید تست کنید.

کیک جنگل سیاه یا بلک فارست ( به انگلیسی : Black Forest ) یک کیک آلمانی است که دستور تهیه متفاوتی دارد. دستور اصلی این کیک با نوعی نوشیدنی الکلی تهیه میشود به همین دلیل محبوبیت زیادی دارد . در ادامه مقاله دو روش برای تهیه کیک جنگل سیاه به شما آموزش میدهیم یک دستور با کمپوت گیلاس و یک دستور با شربت ساده .

تفاوت بارز این کیک در تزئین سطح کیک با شکلات رنده شده یا ورقه های شکلاتی است که حالت جنگلی به سطح کیک میدهد.

 

مواد لازم کیک جنگل سیاه

برای 8 نفر  

 پودر کاکائو  دو سوم لیوان معادل ۵۷ گرم
آرد ۲۱۰ گرم
جوش شیرین ۱.۵ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱.۵ لیوان معادل 300 گرم
کره ۱۰۲ گرم
 عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
 تخم مرغ  ۲ عدد
شیر کره (باترمیلک) ۱.۵ فنجان
مواد میانی  
آب کمپوت گیلاس ۱/۲ لیوان
کره ۱/۲ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان معادل 220 گرم
قهوه آماده ۱/۴ لیوان
کمپوت گیلاس ۲ قوطی

  

مواد روی کیک:  

شکلات تخته ای رنده شده   ۱/۲ قاشق غذا خوری
شیر خشک (یا پودر قند) ۲ قاشق غذا خوری
آب کمپوتگیلاس ۱/۸ لیوان
خامه قنادی ۲ لیوان

 

طرز تهیه ترایفل جنگل سیاه, کیک جنگلی سیاه, کیک جنگل سیاه آلمان

طرز تهیه کیک جنگل سیاه

 

طرز تهیه کیک جنگل سیاه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.

مواد خشک کیک را با هم مخلوط نموده 3 بار الک کنید.

کره هم دما با تاق را با شکر هم بزنید تا کرم رنگ شده وشکر حل شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی در حال هم زدن به کره اضافه کنید و در آخر وانیل و سپس باتر میلک را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا یکدست شود.

 

مواد خشک را کم کم به مواد تر اضافه کنید و فقط در حدی که خمیر یکدست شود هم بزنید.

خمیر کیک آماده شده را در 3 قالب تقسیم کنید یا در 3 نوبت بپزید. زمان پخت کیک در فر حدود 25 دقیقه است.

بعد از پخت کیک اجازه دهید کاملا سرد شود سپس از قالب جدا کرده و روی توری بگذارید تا رطوبتش از بین برود.

 

روی سطح کیک را با خلال دندان سوراخ کرده و رویش نصف پیمانه آب کمپوت گیلاس بریزید. 

برای تهیه مواد میانی کیک بلک فارست یا جنگل سیاه کره را به همراه شکر و مقدار کمی نمک هم بزنید تا نرم و پف دار شود سپس قهوه آماده شده را به آن اضافه کرده دوباره مخلوط کنید. 

 

بین لایه های کیک را با کرم کره پر کنید و رویشان گیلاس های کمپوت بدون هسته بچینید.

در صورت تمایل میتوانید کیک را به مدت 1 تا 2 روز داخل ظرف در بسته داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. 

 

برای تهیه پوشش روی کیک خامه قنادی و شیر خشک را هم بزنید تا فرم بگیرد. 

میتوانید کاسه را روی یخ قرار دهید تا خامه بهتر فرم بگیرد و در آخر آب کمپوت را اضافه کرده و کرم خامه ای را روی کیک بکشید و سپس شکلات رنده شده رویش بپاشید. 

 

مواد لازم کیک جنگل سیاه به روش دوم

مواد لازم کیک اسفنجی برای پایه کیک

 تخم مرغ  دو عدد
شکر 60 گرم
آرد 60 گرم
کره  یک قاشق غذاخوری
  وانیل  چند قطره

 

مواد لازم برای کیک کاکائویی تخته ای  

زرده تخم مرغ سه عدد
شکر 50 گرم
سفیده تخم مرغ سه عدد
شکر 25 گرم
آرد 40 گرم
کاکائوی پررنگ 20 گرم
کره 20 گرم
آب و شکر (شربت بعد از پختن) دو قاشق غذاخوری

 

 کیک جنگل سیاه, اموزش کیک جنگل سیاه, طرز تهیه کیک جنگل سیاه

طرز تهیه کیک جنگل سیاه

 

طرز تهیه کیک جنگل سیاه روش دوم

قبل از شروع کار تمام مواد را 2 ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسند.

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

یک قالب کیک 20 سانتی متری را چرب کنید و کناری بگذارید. 

کره را بعد ازذوب کردن و کناری بگذارید خنک شود.

در این دستور نیاز به دو مدل کیک اسفنجی ساده و کیک کاکائویی دارید. 

 

برای درست کردن کیک اسفنجی دو عدد تخم مرغ  را هم بزنید و سپس شکر را اضافه کرده به هم زدن ادامه بدهید تا سفت شده و حالت ابری پیدا کند. 

وانیل را اضافه کرده و سپس آرد را روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یکدست شود. 

کره را به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید یکدست شود سپس خمیر را داخل قالب ریخته به مدت 12 – 13 دقیقه در فر بگذارید بپزد.

برای تهیه کیک کاکائویی زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.

 

سفیده را به همراه 50 گرم شکر خوب بزنید تا سفت و پفکی شود.

زرده را با 25 گرم شکر هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. 

سفیده را به زرده اضافه کرده و با آرامی با لیسک در یک جهت مخلوط نمایید. سپس مواد خشک را که با هم الک کرده اید در چند مرحله به تخم مرغ ها اضافه کنید و در آخر کره را به مواد بیفزایید و در حد یکدست شدن خمیر مخلوط نمایید.

 

خمیر کیک کاکائویی را در یک قالب 25 سانتی که کفش را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به مدت 10 – 15 دقیقه در فر بگذارید بپزد. بعد از آماده شدن اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی اش را جدا کنید. 

در این فاصله کیک اسفجی را که از قالب خارج کرده اید از وسط یک برش افقی بزنید تا دو کیک دایره ای داشته باشید.

 

کیک کاکائویی را به صورت نواری با عرض 3 سانتی متر برش بزنید. رویشان کمی شربت بزنید تا مرطوب شود و روی لایه کیک اسفنجی به صورت کلاف به هم بپیچید و کمی فشار دهید به هم بچسبند، رویشان را خامه کشی کرده و کمپوت گیلاس بدون هسته قرار دهید. 

لایه دوم کیک اسفنجی را رویش قرار داده و دور تا دورش را خامه کشی کرده و با شکلات رنده شده بپوشانید.  روی کیک را با شکوفه خامه و گیلاس تزئین کنید.

 

گردآوری : بخش آشپزی