مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه سوپ کرفس



 

طرز تهیه سوپ کرفس

 

همچنان در فصل سرما هستیم و هر روز ممکن است بیدار شوید و ببینید که سرما خوردید. اما نگران نباشید امروز سوپی می خواهیم به شما آموزش دهیم که علاوه بر کم کالری بودن می تواند به سیستم ایمنی بدنتان کمک کند.

 

سوپ کرفس یک سوپ ساده است که در بین موادش سیر نیز هست. سیر یکی از پر خاصیت ترین غذاهایی که می توانید در طول سرما خوردگی استفاده کنید. همچنین در این غذا سیب زمینی و شیر نیز هست که به خوبی بدنتان را تقویت می کند.

 

مواد لازم برای سوپ کرفس :

روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری 
کرفس، خرد شده   300 گرم
 سیر پوست کنده یک حبه 
 سیب زمینی، پوست کنده و خرد شده 200 گرم 
آب سبزیجات 500 میلی گرم
شیر 100 میلی لیتر
نان فانتزی برای سرو

 

روش پخت سوپ کرفس :

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، کرفس ها، سیر و سیب زمینی را داخل آن بریزید تا خوب به روغن آغشته شوند.

مقداری آب و یک بند انگشت نمک به آنها اضافه کنید و بپزید. به مدت 15 دقیقه مرتب بهم بزنید. اگر سبزیجات شروع به چسبیدن کردند کمی دیگر آب اضافه کنید.

 

آب سبزیجات را اضافه کنید و به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه جوش بخورند تا زمانی که سیب زمینی ها از هم باز شوند و کرفس ها نرم شوند.

از مخلوط کن برای پوره کردن سوپ استفاده کنید و سپس شیر را اضافه کنید و بعد از آن دوباره مخلوط کنید. حالا می توانید چاشنی اضافه کنید و سپس با نان فانتزی سرو کنید.

 

منبع : kermany.com