مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1399/12/10

غذای تایلندی با مرغ و میگو



 طرز تهیه غذاهای تایلندی, درست کردن غذاهای تایلندی

درست کردن غذای تایلندی

 

روش پخت غذای تایلندی با مرغ و میگو

پخت مرغ و میگو با رشته فرنگی از غذاهای مشهور تایلندی است که می توانید آن را امتحان کنید.

طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :

مواد لازم برای غذای تایلندی :

 رشته فرنگی برنجی حدود 250 گرم 
 سس ماهی  3 قاشق غذاخوری
 سس گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری
 سس ورستر شایر  1 قاشق غذاخوری
 سس چیلی سیر (سامبل اولک)  2 قاشق چایخوری
 شکر  2 قاشق غذاخوری
 روغن بادام زمینی  2 قاشق غذاخوری
 سیر 6 حبه 
سینه مرغ بدون استخوان 450 گرم
میگوی تازه نصف پیمانه
فلفل قرمز تند نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
جوانه لوبیا 2 فنجان
پیازچه 5 عدد
گشنیز خرد شده 1 فنجان
لیموترش سبز 3 عدد
بادام زمینی بو داده درشت خرد شده یک چهارم فنجان

 

طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :

رشته ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و حدود 10 دقیقه با آب جوش بپوشانید. بعد از 10 دقیقه آبکشی کنید و کنار بگذارید.

 

سس ماهی، سس گوجه فرنگی، سس ورستر شایر، سس فلفل قرمز و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

مرغ را به مکعب های 1 سانتی برش بدهید. میگوها را پوست بگیرید و رگ روی کمر آن را جدا کنید و درشت خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید.

 

روغن بادام زمینی را در ماهیتابه بزرگ یا ووک گرم کنید. سیر، مرغ، میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی درآیند.

 

مخلوط سس را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مرتبا هم بزنید.

 

رشته های برنج آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشانده شوند. جوانه لوبیا، پیاز و 1/2 فنجان گشنیز را هم بزنید.

 

طرز تهیه غذای تایلندی

 

آن را هم بزنید و یک دقیقه بریزید، تا گرم شود. با قاشق روی ظرف بزرگ سرو بریزید. بادام زمینی خرد شده و گشنیز باقی مانده را بپاشید.

 

روی آن را برش هایی از لیموترش که برای فشردن روی رشته ها هنگام سرو استفاده می شود، قرار بدهید.

 

غذای تایلندی با مرغ و میگو

 

گردآوری: بخش آشپزی