طرز تهیه خوراک گوشت و اسپاگتی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه خوراک گوشت و اسپاگتی
خوراک گوشت و اسپاگتی
طرز تهیه خوراک گوشت با اسپاگتی:
مواد لازم برای خوراک گوشت و اسپاگتی:
اسپاگتی | 200 گرم |
گوشت راسته | 300 گرم |
لوبیا سبز | 100 گرم |
ذرت | 100 گرم |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
کلم بروکلی در صورت تمایل | 100 گرم |
نمک، فلفل، روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه اسپاگتی با خوراک گوشت:
برای تهیه ی اسپاگتی ابتدا مقداری آب داخل قابلمه ای مناسب بریزید زمانی که جوش آمد اسپاگتی را با مقداری نمک و روغن بجوشانید و و زمانی که نرم شد آن ها را آبکش کنید.
گوشت راسته را به قطعات مناسب خردکرده و سرخ کنید. پیازها را خلالی و سرخ کرده و به گوشت اضافه کنید. لوبیا سبزها را جداگانه بپزید، (بهتر است از لوبیا سبزهای کوچک و ترد استفاده کنید.) تمامی مواد را به اضافه سس سویا، ذرت و گوجه رنده شده خوب مخلوط کنید. بعد از اینکه تمامی مواد خوب با هم ترکیب شد و آب گوجه تقریباً تمام شد، خوراک آماده است. می توانید آن را روی اسپاگتی بریزید و میل کنید و یا اسپاگتی را در چند لحظه ی آخر به سس اضافه کنید تا طعم مواد به خورد اسپاگتی ها برود.
نکته برای تهیه اسپاگتی و خوراک گوشت
* اگر لوبیا سبز نداشتید می توانید آن را حذف کنید.
* حتی می توانید از سبزیجات دلخواهتان مانند فلفل دلمه ای و یا قارچ هم استفاده کنید.
اسپاگتی با خوراک گوشت و خامه:
روش پخت اسپاگتی با خوراک گوشت
مواد لازم اسپاگتی با خوراک گوشت :
گوشت قرمز خردشده | 800 گرم |
فلفل قرمز | 4 عدد |
آرد سفید | 2 قاشق سوپخوری |
پیاز خرد شده | 3 عدد |
فلفل پاپریکا | 2 قاشق چایخوری |
آب گوشت | 200 میلی لیتر |
اسپاگتی | 450 گرم |
خامه | 150 گرم |
پیازچه خرد شده | 1 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
طرز تهیه اسپاگتی با خوراک گوشت:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. فلفل قرمزها را از وسط نصف کنید و دانه های داخل آن را خارج کنید، سپس آن ها را به روغن زیتون و کمی نمک و فلفل آغشته کنید. فلفل ها را روی سینی فر بچینید و داخل فر به مدت 10 دقیقه قرار بدهید، بعد از 10 دقیقه آنها را از فر درآورید. و به صورت تکه های یک سانتی خرد کنید.
آرد را با مقداری نمک مخلوط کنید، سپس تکه های گوشت را داخل آن بریزید و آنها را آغشته به آرد کنید. داخل یک قابلمه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید، و بعد تکه های گوشت را داخل آن تفت بدهید. سپس از داخل تابه درآورید.
اکنون پیازهای خرد شده را بریزید و به مدت 4-5 دقیقه تفت بدهید تا طلایی رنگ شوند، سپس فلفل پاپریکا و فلفل های خرد شده را اضافه کنید، حدود یک دقیقه تفت بدهید. در این زمان تکه های گوشت را به تابه برگردانید و مواد را با هم تفت بدهید. آب گوشت را هم اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت و نیم صبر کنید تا گوشت بپزد.
چند دقیقه قبل از اینکه گوشت آماده شود، قابلمه ای را پر از آب کنید و آن را روی حرارت قرار بدهید تا جوش بیاید، سپس اسپاگتی را همراه با مقداری نمک و روغن زیتون داخل آن بریزید و صبر کنید تا کاملاً نرم شود، سپس آن را آبکشی کنید.
قبل از اینکه گوشت را از روی حرارت بردارید، خامه را به همراه مقداری نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید. اسپاگتی را در ظرف مرود نظرتان بکشید. خوراک گوشت را هم روی آن بریزید و با پیازچه های خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
گردآوری: بخش آشپزی