مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1399/05/12

طرز تهیه ترافل رنگی در خانه



 

طرز تهیه ترافل رنگی در خانه

 

ترافل های رنگی با طرح های متنوعی در بازار موجود است. از ترافل برای تزئین انواع شیرینی، کیک، دسر و غیره و حتی ظروف دسر و تولد و ... استفاده می شود. در ادامه 2 روش تهیه ی ترافل های رنگی را آموزش داده ایم.

 

ترافل های رنگی

 

مواد لازم ترافل های رنگی :

 پودر قند 1 پیمانه 
 سفیده تخم مرغ  1 عدد
 نمک  یک چهارم قاشق چایخوری
 وانیل به مقدار لازم 
رنگ خوراکی به مقدار لازم 

 

طرز تهیه ترافل های رنگی :

همه مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا زمانی که یک مایه یکدست بدست بیاید. مواد را به تعداد رنگ هایتان در ظرف های جداگانه تقسیم کنید و از رنگ ها به آن ها اضافه کنید و هم بزنید.

 

سپس روی صفحه ای کاغذ روغنی قرار بدهید و از مایه داخل قیف های جدا بریزید و با ماسوره ی ساده آن ها را به صورت خطی روی کاغذ روغنی بریزید. شما می توانید از ماسوره های 5 سوراخه استفاده کنید. با این ماسوره ها سرعت عمل شما بالاتر می رود.

 

کاغذهای روغنی را به مدت 24 ساعت در فضای آزاد قرار دهید و اجازه بدهید خشک شود و بعد از خشک شدن آنها را برش دهید. یا با دست ریز کنید.

 

مراحل تهیه ترافل رنگی در خانه

 

روشی دیگر برای ترافل رنگی :

در این روش ترافل با خمیر فوندانت هست. که طرز تهیه خمیر فوندانت را می توانید با کلیک روی آن تهیه کنید.

 

فوندانت را به رنگ های مورد نظر رنگ کنید و با وردنه به قطر تقریبا نیم سانت باز کنید. سپس با کاتر برش بزنید و چند روز در یک جای امن ثابت بگذارید تا سفت شود. بعد با قالب های مورد علاقه تان آن ها را قالب بزنید.

 

درست کردن ترافل رنگی با خمیر فوندانت

 

گردآوری: بخش آشپزی