مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه تارت مرغ و قارچ
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه تارت مرغ و قارچ
مواد لازم برای تارت مرغ و قارچ:
آرد | 250 گرم |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
کره سرد | 125 گرم |
بکینگ پودر | یک قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مواد لازم برای داخل تارت:
سینه مرغ ریز خرد شده | 200 گرم |
سیر | یک حبه |
قارچ خردشده | 200 گرم |
زنجبیل | یک قاشق مرباخوری |
هویج ریز خرد شده | 100 گرم |
سیب زمینی متوسط ریز خرد شده | یک عدد |
ریحان و جعفری خرد شده | دو قاشق سوپخوری |
خامه | 100 گرم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه تارت مرغ و قارچ :
آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بکنیگ پودر در دستگاه غذاساز دو دقیقه مخلوط میکنیم تا به صورت خرده های نان در آید، بعد زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود. خمیر را در پلاستیک میگذاریم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.
طرز تهیه مواد میانی:
سینه مرغ چهارگوش خرد شده را به همراه زنجبیل و سیر رنده شده از سه الی چهار ساعت قبل در دو قاشق روغن، نمک و فلفل سیاه قرار می دهیم تا ترد و مزه دار شود. مرغ مزه دار شده را با روغن روی حرارت بالا تفت می دهیم تا رنگ آن برگردد، بعد قارچ و هویج و سیب زمینی را می ریزیم، تفت داده سپس خامه را ریخته و هم می زنیم تا نیم پز شوند و از روی حرارت برمی داریم.
خمیر را در قالب قرار میدهیم با چنگال چند سوراخ می زنیم و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط قرار داده تا کمی طلایی شود. خمیر را از فر خارج کرده، میگذاریم کمی سرد شود، مواد میانی را ریخته و بعد از خمیر حصیرهایی روی تارتمون درست می کنیم و با برس زرده تخم مرغ می مالیم دوباره در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی ۱۵ دقیقه بستگی به فرتان دارد قرار می دهیم تا روی تارتمان طلایی شود.
گردآوری: بخش آشپزی