مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/10/15

طرز تهیه دو نوع شیرینی بدون پخت



 

توپک های بادام هندی و خرما

 

توپک های بادام هندی و خرما :

 بادام هندی  125 گرم
 پودر کاکائو  2 قاشق چایخوری
 نمک  1/4 قاشق چایخوری
 خرما  175 گرم
آب  3 قاشق چایخوری 

 

طرز تهیه توپک های بادام هندی و خرما :

ابتدا بادام هندی ها را با غذا ساز آسیاب کنید و سپس نمک و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و دوباره میکس کنید پوست خرماها را از آن ها جدا کنید و به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید در آخر آب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا چسبنده و یکدست شود بعد از مواد به اندازه ی گردو بردارید و با دست گلوله کنید و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید به جای بادام هندی از سایر مغز آجیل ها هم می توانید استفاده کنید.

 

نکته :

اگر تمایل دارید مغزها زیر دندان احساس شوند بهتر است آن را کمتر میکس کنید تا پودر نشوند.

می توانید از چند مغز در این توپک ها استفاده کنید.

می توانید در آخر آن را داخل کنجد بوداده، یا پودر نارگیل یا بعضی از مغزها بغلتانید.

 

توپک های بادام زمینی :

طرز تهیه توپک های بادام زمینی

 

مواد لازم برای توپک های بادام زمینی:

 كره بادام زميني  يک پيمانه
پودر قند   يک پيمانه
 بيسكويیت پودرشده 1/5 پيمانه 
 كره يا مارگارين نرم شده 50 گرم 
 ترافل رنگی برای تزئين 

 

طرز تهیه توپک های بادام زمینی :

كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن  اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب بزنید يا گرد گرد درست كنید و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده می توانید داخل شکلات ذوب شده قرار بدهید تزیین آن کاملا سلیقه ای است و سپس میل نمایید.

 

تزیین توپک های بادام زمینی

 

گردآوری: بخش آشپزی