مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرزتهیه لازانیای لقمه‌ای



 

 

لازانیا

 


برای تهیه این لازانیا، ابتدا هر ورقه از لازانیا را با قیچی به دو قسمت تقسیم می‌کنیم سپس مایه ماکارونی را درون آن ریخته و لوله می‌کنیم.

 

 

مواد لازم:


لازانیا
یک بسته
پنیر پیتزا و سس سفید
به میزان لازم
مایه ماکارونی
به تعداد نفرات

 

 

لازانیا

 

 

طرز تهیه:

1- لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف می‌‌ریزیم.

 

2- هر لازانیا را با قیچی دو قسمت می‌کنیم.

 

3- ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله می‌‌کنیم و در ظرف می‌‌چینیم.

 

4- وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن می‌‌پاشیم.

 

5- ظرف حاوی مخلوط فوق را درون فری که از قبل با درجه 175 سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، به مدت 45 دقیقه قرار می‌دهیم، کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا حاضر است.


6- در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو می‌‌کنیم.