مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1398/02/15
طرز تهیه كيک پلنگى
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه كيک پلنگى
مواد لازم برای تهیه كيک پلنگى :
تخم مرغ | ٣ عدد |
روغن | دو سوم ليوان |
شکر | يک ليوان |
شیر | دو سوم ليوان |
آرد | دو ليوان |
وانيل | ١ قاشق چایخوری |
بكينگ پودر | ١ قاشق چایخوری |
پودر كاكائو | به مقدار لازم |
طرز تهیه كيک پلنگى :
آرد و بكينگ پودر را سه بار الک کنید و كنار بگذاريد. تخم مرغ ها و شكر و وانيل را پنج دقيقه بزنيد و بعد روغن و سپس شير را اضافه و هم بزنيد، در انتها مخلوط آرد و بكينگ پودر را به وسيله ليسک به آرامى اضافه کنید و بشكل دورانى و آرام هم بزنید، از روى مايع كيک به اندازه چهار پنج قاشق غذاخوری كنار بگذاريد و بقيه اش را داخل قالب ٢٥ سانتى بريزيد.
مايع كيكى را كه كنار گذاشته بوديد دو قسمت كنيد، به يک قسمت مقدار كمى پودر كاكائو بزنيد طورى كه كمى به رنگ قهوه اى روشن در بياید و به قسمت ديگر آن پودر كاكائوى بيشترى بزنيد تا قهوه اى تيره شود، مايع قهوه اى روشن را داخل قيف و يا حتى كيسه فريزر بریزید نوک آن را كمى قيچى كرده و دايره هاى درشت و نامنظم روى كيک بكشيد، بعد با رنگ تيره تر به همان روش دور لكه هاى قهوه اى را به رنگ تيره تر خط بكشيد، بعد قالب را داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ تا ٤٥ دقيقه اجازه پخت بدهيد، وقتى کیک پخت قالب را خارج كرده و صبر كنيد تا خنک شود، بعد داخل ظرف سرو بگذاريد.
گردآوری: بخش آشپزی