مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/12/05
طرز تهیه پلو مکزیکی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه پلو مکزیکی
مواد لازم برای پلو مکزیکی :
گوجه فرنگی | ۵۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۲ قاشق سوپخوری |
پیاز نگینی | ۱ عدد |
سیر له شده | ۲ حبه |
برنج | ۲.۵ پیمانه |
آب جوشیده | ۳ پیمانه |
عصاره سبزیجات | ۱.۵ پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | ۳ عدد |
نخود فرنگی | ۱۵۰ گرم |
پودر فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پلو مکزیکی :
برنج را در مقداری آب و نمک بریزید و چند ساعت خیس کنید. در این فاصله گوجه فرنگی ها را نیز شسته و در غذاساز یا مخلوطکن خرد کنید تا به سسی آب دار تبدیل شود.
سپس روغن زیتون را در تابهای بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. نخودفرنگی را هم در قابلمه ای حاوی مقداری آب بپزید.
سس گوجه را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا آب آن کمی کشیده شود؛ سپس همراه با آب جوشیده، قرص عصاره سبزیجات و نخودفرنگی پخته داخل قابلمه ای حاوی برنج خیس خورده بریزید.
نمک، فلفل قرمز و سیاه و همچنین سیر داغ و پیاز داغ را نیز به این مخلوط اضافه کنید و روی اجاق گاز قرار دهید. حالا کمی صبر کنید تا در اثر حرارت، آب برنج تمام شود. در پایان دمکنی را روی قابلمه قرار دهید و بعد از نیم ساعت، این کته مخلوط را میل کنید.
نکاتی برای تهیه پلو مکزیکی:
هنگام اضافه کردن مواد به برنج، آبی را که در آن خیسانده شده است، خالی کنید.
گردآوری: بخش آشپزی