مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه ی کاپ کیک کدو حلوایی
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه ی کاپ کیک کدو حلوایی
مواد لازم جهت پخت کاپ کیک کدو حلوایی:
تخممرغ | سه عدد |
شكر | يك پيمانه |
آرد | دو پيمانه |
شير | 1/4 پيمانه |
نمك و هل و وانیل | از هر کدام 1/8 قاشق چايخوري |
دارچين | نصف قاشق چايخوري |
بيكينگ پودر | يك و نيم قاشق چايخوري |
كره | 100 گرم |
كدو حلوايي پخته | 200 گرم(نصف پيمانه) |
کاپ کیک کدوحلوایی یک کیک سالم ومغزی
طرز تهيه کاپ کیک کدو حلوایی :
تخممرغها را خوب زده تا كرم رنگ و حجيم شوند سپس وانيل و شكر را به آن افزوده و ميزنيم. كره ذوب شده، شير و پوره كدو حلوايي را اضافه كرده و در حد مخلوط شدن ميزنيم. مواد خشك (آرد، نمك، هل، دارچين و بيكينگپودر) را با هم مخلوط كرده و الك ميكنيم و به تدريج به مواد بالا افزوده و هم ميزنيم. در قالبهاي مافين كپسول قرار داده و تا قالب را از مايه كيك پر ميكنيم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار ميدهيم.
نكته برای پودر کردن کدو حلوایی:
براي پوره كردن كدو حلوايي، آن را پوست كنده و خرد ميكنيم و با كمي آب ميپزيم تا نرم شود سپس از صافي رد كرده و در مخلوطكن پوره ميكنيم.
منبع : sooran.com